vrijdag 7 juni 2019

iPhone krijgt een upgrade

iPhone krijgt een upgrade

Apple CEO Tim Cook heeft een aantal wijzigingen aangekondigd voor de iPhone. Die zullen van kracht worden zodra iOS-13 wordt gelanceerd in de zomermaanden. Apple kondigde ook wijzigingen en updates aan voor iPad, Mac, Apple Watch en meer.

iOS 13 lanceert donkere modus

In navolging van de trends van zowel app-ontwikkelaars als andere applicaties komt Apple nu ook met een donkere modus. Als u uw iPhone inschakelt in donkere modus, worden de typische heldere ontwerpelementen van het apparaat zwart en grijs weergegeven, waardoor er minder stroom wordt verbruikt en de ogen minder belast worden.

Eindelijk wordt het delen van muziek weer gemakkelijk

De iOS 13-update wil ook het delen van muziek tussen uw eigen apparaten of zelfs die van vrienden makkelijker maken. Met Audio Sharing kunnen twee AirPod-dragende gebruikers tegelijkertijd naar hetzelfde nummer luisteren. iOS 13 kan ook worden gebruikt als een handset of thuistelefoon en kan de Audio Sharing automatisch uitzetten wanneer u het huis verlaat.

Apples eigen apps krijgen een broodnodige vernieuwing

Samen met de systeemwijzigingen van iOS 13, inclusief een nieuw veegvriendelijk toetsenbord, krijgen sommige van Apple’s eerste apps de broodnodige updates op het gebied van zowel bruikbaarheid als functionaliteit. Functies zoals periodetracking en activiteitentrends in Health, galerijweergaven en gedeelde mappen in Notes, en betere informatie wanneer locaties in Maps worden bekeken, zijn allemaal nieuw op iOS 13.
De Reminders-app ondersteunt nu natuurlijke taalinvoer, wat betekent dat u gewoon uw herinnering kunt typen. Wanneer u er aan herinnerd wilt worden, zal de app automatisch begrijpen wat u wilt. U kunt ook andere mensen taggen in de taken, of relevante herinneringen krijgen als u bijvoorbeeld in een sms met hen communiceert.

Bestanden

Vanaf iOS 11 en verder, konden iPad gebruikers de app “Bestanden” gebruiken om hun documenten digitaal te beheren in iCloud Drive en bepaalde andere cloud storage-diensten. Ipad Pro’s zijn beschikbaar gemaakt met veel opslagruimte aan boord (tot 1TB) , tenminste als u bereid was om veel geld uit te geven. Het was altijd vreemd dat die ruimte niet te gebruiken was om andere bestanden op te slaan, maar gelukkig heeft Apple dat probleem nu opgelost.
Met iPad thumb drives is het eenvoudig om bestanden over te zetten naar de iPad voor opslag en later gebruik. Vanaf iPadOS kunt u de browser gebruiken om bestanden daadwerkelijk te downloaden; standaard zijn ze ingesteld om op te slaan in iCloud Drive, maar u kunt het bestand ook rechtstreeks downloaden naar de opslag op de iPad. Dit zijn relatief eenvoudige computertaken, maar door ze toe te voegen aan iPadOS, wil Apple stilzwijgend met de iPads nog meer de strijd aangaan met de markt van de traditionele computers.

Vrijwel alle talencombinaties

We werken met ervaren specialisten met een jarenlange ervaring in de vertaalbranche. Doe een beroep op ons voor een vertaler of tolk. Uiteraard kunt u bij Aabévé Vertaalbureau ook terecht voor beëdigde vertalingen. Vertalen van allerlei uiteenlopende documenten doen we bij Aabévé Vertaalbureau al ruim 30 jaar. Vertalingen en tolkdiensten van hoog niveau, die uitsluitend worden uitgevoerd door professionals. Wat uw vertaalopdracht ook is, u bent verzekerd van een perfect verzorgde vertaling.
Vrijwel alle talencombinaties kunnen wij voor u vertalen. Doordat wij al meer dan 30 jaar bestaan komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard hebben wij in al die jaren een enorme ervaring opgebouwd. We weten voor elke opdracht de juiste vertaler voor u te selecteren. De meest voorkomende talencombinaties vindt u op het Overzicht vertalingen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over een vertaling of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via mail of telefonisch (0900 – 333 03 03) en wij helpen u graag! Een prijsopgave voor een vertaling kunt u aanvragen via de speciale aanvraagmodule.
iPhone krijgt een upgrade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten