vrijdag 20 december 2019

Zo snel mogelijk een testament vertalen

Zo snel mogelijk een testament vertalen

Zo snel mogelijk een testament vertalen. En dan ook nog goed en tegen de laagst mogelijke prijs? Bij Aabévé Vertaalbureau kan het!  Het gaat om officiële en juridische documenten, waar verschillende instanties bij betrokken zijn. Dat betekent dat er gemakkelijk veel tijd overheen gaat, in een periode dat u daar waarschijnlijk niet op zit te wachten. Wij hebben veel ervaring met het vertalen van testamenten.
We sluiten aan bij de juridische instanties die zich hiermee bezighouden. Om het testament te vertalen en er vooral voor te zorgen dat u daar zo snel mogelijk gebruik van kunt maken. Uiteraard zonder dat u er omkijken naar heeft, op basis van onze uitgebreide ervaring. Aan de hand daarvan weten we goed wat erbij komt kijken en waar u rekening mee dient te houden. Dat voorkomt fouten en vervelende verrassingen, zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Vertaling van het testament

Wilt u een vertaling van het testament laten maken of er vooral voor zorgen dat er snel een definitief exemplaar beschikbaar is? U zult in dit geval vrijwel altijd een beëdigde vertaling nodig hebben. Op basis daarvan schakelen we onze specialisten in, die met het testament aan de slag gaan. In het Nederlands of in het Engels, net als allerlei andere talen.
We zorgen er op die manier voor dat alle betrokken instanties de kans hebben om het testament in hun eigen taal tot zich te nemen. Dat komt de verwerking van de informatie sterk ten goede. De snelheid kan omhoog en er worden minder fouten gemaakt, zodat u uiteindelijk degene bent die dat met een gerust hart aan ons kan overlaten.
00:00

Ervaren en uitstekend beoordeeld

We hebben veel ervaring met de vertaling van testamenten. Dat betekent dat we het in goede banen kunnen helpen leiden. We lopen niemand voor de voeten en zorgen er in plaats daarvan voor dat we aan het spreekwoordelijke ‘halve woord’ genoeg hebben. Dat is iets waar we zelf trots op zijn, maar waarover we natuurlijk ook graag anderen aan het woord laten.
Ontdek met onze reviews bij TrustPilot zelf hoe we erin slagen de wensen van onze klanten tot in de puntjes uit te voeren. Niet voor niets worden we op Trustpilot beoordeeld met “Uitstekend”. Ook met andere vertalingen, waarbij het altijd belangrijk is om dat uitstekend te verzorgen. Kloppend tot in de puntjes, omdat we gebruik maken van zoveel mogelijk native vertalers. Op die manier zorgen we voor de vertaling waar u naar op zoek bent. Waarbij we u op voorhand goed kunnen aangeven wat er mogelijk is en wat we voor u kunnen betekenen.

Vrijwel alle talencombinaties

We kunnen een testament bijvoorbeeld vanuit of naar het Engels vertalen. En gaat het om een andere taal? Ook dat is geen enkel probleem. We maken de vertalingen in allerlei verschillende talen. Op die manier kunnen we u goed van dienst zijn met de vertaling, ook indien u meerdere talen nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat de officiële instanties, die er zijn betrokken daarmee goed uit de voeten kunnen.
Wilt u een testament of een ander document laten vertalen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. We geven u aan wanneer de vertaling van het testament gereed kan zijn en wat daar de kosten voor zijn. Direct een definitieve prijs en geen vervelende verrassingen achteraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wellicht ook interessant:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten