donderdag 18 juli 2019

Tien redenen om hetzelfde vertaalbureau te kiezen

Tien redenen om hetzelfde vertaalbureau te kiezen

Het antwoord op de vraag of er een goede reden is om met hetzelfde vertaalbureau te werken, is: “Nee, er zijn tal van uitstekende redenen!” Hier zijn tien goede redenen om direct contact op te nemen met Aabévé Vertaalbureau:

Volumekorting

Net zoals bij alle andere producten en diensten, zijn vertalingen onderhevig aan een budgetplan. En al met al kunnen de uitgaven niet zo ver reiken als u wilt. Maar hoe meer u bestelt bij Aabévé Vertaalbureau, hoe hoger de korting zal worden.

Wij ontdekken bij elke opdracht meer informatie over uw bedrijf

Het ontdekken van een vertaalbureau waar u tevreden over bent, lijkt een beetje op het vinden van een nieuwe partner. Om te beginnen is het moeilijk om precies te herkennen wat de ander wil en nodig heeft. Maar hoe meer tijd je met elkaar doorbrengt, hoe meer je over elkaar leert. Zodra u een aantal opdrachten daadwerkelijk heeft geplaatst, weten wij zeker wat bovenaan uw lijstje staat, en u krijgt het ook zeker voordat u het hoeft te vragen!

De vertaler ontdekt meer over uw bedrijf en uw producten

Vertalers zijn taalkundige kameleons die hun ontwerp, toon, woordkeuze en focus kunnen aanpassen aan uw eisen. Niettemin is de vertaalprocedure tot op zekere hoogte een subjectieve procedure. De ene consument houdt van een opgewekte toon in de berichten. Een tweede zal de voorkeur geven aan strengere bewoordingen. Een derde zal voorrang geven aan het gebruik van bepaalde voorwaarden boven andere. Als u constant hetzelfde vertaalbureau gebruikt, kunt u doorgaans dezelfde vertalers aanvragen, waardoor u over veel consistentere teksten kunt beschikken.

Snellere levering

Om te beginnen kan het even duren om uit te vinden wat voor soort vertaling u nodig heeft en wilt. Maar al vrij snel weten wij precies wat uw wensen zijn en kunnen we daar rekening mee houden. Daardoor kunnen we snel schakelen en ervoor zorgen, dat u de vertaling zo snel mogelijk ontvangt. Uiteraard rekening houdend met de hoeveelheid woorden die vertaald moeten worden.

Nog betere vertalingen (kan bijna niet)

Deze factor hadden we misschien ‘betere samenhang’ kunnen noemen. Een bericht kan op veel verschillende manieren worden vertaald, en elke variant kan evengoed ‘geschikt’ zijn. De vraag is welke variant geschikt voor u is?
Tien redenen om hetzelfde vertaalbureau te kiezen

Een beter algemeen beeld van het tekstmateriaal van uw bedrijf

Hoe meer berichten u naar ons stuurt, hoe beter de historische gegevens zijn, die wij beschikbaar hebben. Dat zal zeker helpen in het voorbereidende werk voor toekomstige berichten.

Hoe meer opdrachten wij van u krijgen, des te effectiever onze tools zijn

Het vertaalwerk van vandaag is een technische procedure, die vaak wordt uitgevoerd met behulp van CAT-tools (Computer Aided Translation). Een dergelijke tool bevat een ‘vertaalgeheugen’ waarmee we informatie over uw teksten kunnen opslaan. Dit betekent dat u de volgende keer dat u het jaarverslag van uw bedrijf wilt laten vertalen of de gebruikershandleiding voor een bepaald hulpmiddel wilt bijwerken, we niet helemaal opnieuw hoeven te beginnen. Dit bespaart u zowel geld als tijd en zorgt voor een veel consistentere berichtkwaliteit.

Een veel beter begrip van de merknaam van uw bedrijf

De teksten van een bedrijf dragen allemaal bij, zowel intern als extern, aan het imago. Als Aabévé Vertaalbureau uw bedrijf kent, is dit een essentieel hulpmiddel om het beeld van uw bedrijf over te brengen, dat u aan uw klanten, uw werknemers en de rest van de markt wilt geven.

Veel beter begrip van uw procedures

Wanneer wij daadwerkelijk hebben ontdekt hoe u werkt (idealiter per telefoon, andere tijdzones, vaste verzendtijden, enzovoort), kunnen wij ons aanpassen aan uw procedures.

Grotere kansen voor het ontwikkelen van aangepaste procedures en regels

Als u enorme hoeveelheden te vertalen berichten hebt die volledige privacy vereisen, kunnen wij doorgaans een op maat gemaakt alternatief bieden met werkprocedures, die zijn aangepast aan uw behoeften.

Aabévé Vertaalbureau

Als u tevreden bent over de dienstverlening van Aabévé Vertaalbureau zit u ook in de toekomst goed bij ons! Het zal leiden tot nog veel betere samenwerking en ook tot extra voordelen. U krijgt de beste vertalingen die zijn aangepast aan de omstandigheden, behoeften en wensen van uw bedrijf.
En als u nog geen klant bij ons bent: neem snel contact met ons op en wij voegen u toe aan de lange lijst met tevreden klanten. Graag tot straks!

Wellicht ook interessant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten