maandag 25 november 2019

Meer omzet transportbedrijven

Meer omzet transportbedrijven

Benieuwd hoe andere internationale transportbedrijven hun opdrachten binnenhalen en nieuwe klanten vinden? Zelf op zoek naar meer omzet, maar weet u niet goed hoe u dat moet aanpakken? Wij hebben de sleutel tot uw succes. Wij zorgen ervoor dat nieuwe klanten u weten te vinden, overtuigd raken van uw diensten en contact opnemen.
En hoe we dat doen? Door uw potentiële klanten aan te spreken in de taal die ze het best en het liefst spreken. Namelijk, hun eigen taal. Niet in het Nederlands of in (steenkolen) Engels in Duitsland. In plaats daarvan zorgen we voor vertalingen naar het Duits in Duitsland, naar het Pools in Polen en naar het Spaans in landen waar men die taal spreekt.

De website als belangrijk verkoopkanaal

Als internationaal transportbedrijf wordt het steeds belangrijker dat u zich ook op een internationaal podium kunt presenteren. Tijdens belangrijke beurzen en andere bijeenkomsten, maar ook online.
Zodat u altijd vindbaar en zichtbaar bent, met informatie die klanten goed begrijpen. Bijvoorbeeld in het Engels, zodat u zaken kunt doen in het Verenigd Koninkrijk en bijvoorbeeld in Scandinavië waar men die taal goed spreekt.
De website is een belangrijk visitekaartje en tegelijkertijd een verkoopkanaal. Om potentiële klanten contact op te laten nemen. Zodat u kunt uitleggen wat u voor hen kunt betekenen. Bij voorkeur in de eigen taal, door ook uw drukwerk aan te kunnen bieden in zowel het Nederlands als in de andere verschillende talen.
00:00

Brochures, folders en meer media

Wij zorgen er als vertaalbureau voor dat u alle informatie die u aanbiedt zowel in het Nederlands als in andere talen kunt presenteren. Om een potentiële klant een brochure te kunnen toezenden of om folders uit te reiken aan anderen die mogelijk klant zouden kunnen worden.
Een belangrijke zet als internationaal transportbedrijf. Door te laten zien dat u graag met de klant meedenkt en u daarvoor alvast een vertaling heeft laten maken. En om ervoor te zorgen dat goed duidelijk is wat u kunt bieden, welke ervaring u heeft en wat bijvoorbeeld de tarieven zijn die u berekent.
Belangrijke zaken, die we voor u kunnen vertalen naar de verschillende Europese en andere talen. Om over de grens goed beslagen ten ijs te komen, zoals u dat ook op het gebied van internationaal transport voor elkaar krijgt.
Laat het succes van uw bedrijf niet afhangen van een taalbarrière. Zorg er in plaats daarvan voor dat u kunt uitstralen dat u uw talen spreekt, door samen te werken met een ervaren vertaalbureau.

Vertalingen naar Engels, Duits, Frans en Spaans

Vertalingen laten maken voor uw internationaal transportbedrijf en er op die manier voor zorgen dat u meer nieuwe klanten kunt vinden? Volg andere bedrijven uit de branche en neem contact met ons op.
Wij kunnen u uit ervaring goed aangeven wat er mogelijk is. Dankzij een vertaling naar het EngelsDuitsFransSpaans of een andere taal. Een vertaling van de website, van een brochure of een folder. En van andere vormen van communicatie die u gebruikt.

Wij helpen u graag

Bent u aangeland in het stadium waarin uw website moet worden vertaald? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt dat doen via de aanvraagmodule of rechtstreeks een mail sturen. Binnen maximaal 30 minuten ontvangt u een reactie van ons. In de offerte worden twee opties vermeld, te weten optie 1 voor een vertaling zonder revisie en optie 2 voor een vertaling met revisie. U kunt dan zelf beslissen voor welke optie u kiest.
Bedenk ook dat het niet ophoudt bij het eenmalig vertalen van uw website. Als u actuele berichten plaatst in het blog op uw Nederlandstalige website, is het verstandig om ook die te laten vertalen. Een blog is een uitstekend middel om interactie te krijgen met uw bezoekers.
Wellicht ook interessant:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten