zaterdag 9 januari 2016

4daagse dit jaar door twee vestigingsplaatsen van Aabévé

4daagse Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, is dit jaar van 19 t/m 22 juli voor de 100ste keer het middelpunt van de 4daagse. Het grootste wandelevenement ter wereld trekt jaarlijks tussen de 40.000 en 45.000 deelnemers en speciaal voor deze 100ste editie, mogen er 50.000 deelnemers van start gaan. Behalve de wandelaars komen jaarlijks ook nog eens honderdduizenden bezoekers van de Vierdaagsefeesten (van 16 tot 22 juli) naar Nijmegen en bovendien staan de routes van de wandelaars vier dagen lang volgepakt met enthousiaste toeschouwers.
Speciaal voor deze 100ste editie wordt eenmalig de 55 km toegevoegd aan de diverse routes. De 55 km-lopers komen ook door Mill, waar Aabévé Vertaalbureau haar hoofdvestiging heeft.
Maar natuurlijk is Nijmegen zelf het middelpunt van het wandelfeest en daar heeft Aabévé een nevenvestiging aan het Jonkerbosplein 52. Deze vestiging is speciaal bedoeld voor particulieren, die zelf geen documenten (zoals geboorteakte, huwelijksakte, diploma, testament, etc.) kunnen inscannen en daarvoor dichtbij huis terecht kunnen. De documenten worden voor u gescand, waarna u de originele documenten weer mee naar huis kunt nemen en in de meeste gevallen hebt u al een vrijblijvende prijsopgave in uw mailbox voordat u zelf weer thuis bent.
Uiteraard kunnen ook bedrijven contact opnemen met de nevenvestiging in Nijmegen via het telefoonnummer 024-8200778, of mailen naar nijmegen@aabeve.nl.

Vertaalbureau Nijmegen

Of het nu gaat om een vertaling van uw huwelijksakte van het Frans naar het Nederlands, een diploma van het Nederlands naar het Italiaans, een website van het Engels naar het Spaans, of om welke andere talencombinatie dan ook, Vertaalbureau Nijmegen verzorgt het voor u.

Over Aabévé Vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau biedt u een snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. Aabévé Vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau ontvangt u snel een perfecte vertaling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten