dinsdag 1 maart 2016

Dag van de Spaanse taal

Spaanse taal rukt steeds verder op

Naar verwachting zal in 2030 zo'n 7½% van de wereldbevolking de Spaanse taal spreken. De meeste Spaanstaligen wonen dan in de Verenigde Staten. Na het Chinees-Mandarijns wordt het Spaans het meest gesproken en dat is iets waar de Spanjaarden best trots op zijn. Trots genoeg om er een speciale feestdag voor in het leven te roepen: “El Dia E”, oftewel de Dag van de Spaanse Taal.

Instituut

Het Spaanstalige Instituto Cervantes telt wereldwijd ruim 100.000 studenten, die hun steentje gaan bijdragen aan het verspreiden en promoten van de Spaanse taal en cultuur.
Instituto Cervantes heeft een Nederlandse vestiging in Utrecht, waar de “El Dia E” wordt gevierd op 20 juni.

Vertaling

Heeft u een vertaling nodig vanuit of naar het Spaans, dan kunt u terecht bij Aabévé Vertaalbureau. Wij vertalen Spaans naar vrijwel elke andere taal en omgekeerd kunnen wij vrijwel elke andere taal vertalen naar het Spaans. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de aanvraagmodule op deze pagina of stuur ons een mail. Als u het woordenaantal aan ons doorgeeft of de documenten als bijlagen toevoegt, ontvangt u binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte in uw mailbox. Als de bestanden te groot zijn om te mailen, kunt u ook gebruik maken van WeTransfer.
#spaanse taal #aabeve #vertaalbureau #vertaling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten