dinsdag 4 februari 2020

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen op websites zijn tegenwoordig een hele normale zaak geworden. Zelfs als u een goedkoop product koopt bij een bedrijf, volgt er enkele dagen later vaak al een mailtje met het verzoek om het product te beoordelen.
Bedrijven doen dit, omdat consumenten bij de keuze van een product of dienst vaak kijken wat andere mensen ervan vinden. Speciaal hiervoor zijn er diverse beoordelingssites, die de klantenreacties verzamelen.
Bijna driekwart van de consumenten laat beoordelingen van gebruikers mee wegen in het oriëntatie- en keuzeproces (volgens onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De ACM controleert regelmatig of bedrijven zich houden aan de opgestelde regels.

Consumentenbond

De Consumentenbond heeft onderzoek gedaan naar de beoordelingssites en waarschuwt voor mogelijk misbruik van de beoordelingen. Het blijkt op sommige van deze websites namelijk vrij eenvoudig te zijn om valse beoordelingen te plaatsen, beoordelingen te manipuleren of ze zelfs te kopen.
Bij twee grote beoordelingssites, die door de Consumentenbond onder de loep werden genomen, lukte dit niet. Dit zijn Kiyoh en Trustpilot. De Consumentenbond richtte hiervoor een bedrijfje op en schreef de beoordelingen zelf. Bij beide websites werden beoordelingen, die van dezelfde computer of hetzelfde IP-adres afkomstig waren, geweigerd.
Als gebruik werd gemaakt van verschillende IP-adressen werden ze door Kyoh allemaal geaccepteerd. Kyoh accepteerde ook twee exact dezelfde teksten van een beoordeling. Bij Trustpilot lukten ook deze methodes niet.
00:00

Beoordelingen kopen

De Consumentenbond kwam er ook achter, dat er weer andere bedrijven zijn, waar beoordelingen te koop zijn. Voor een bedrag van 15 euro schrijft zo’n bedrijf dan een beoordeling. Dit gebeurde o.a. met verschillende accounts op Facebook en met nepreacties op bol.com.

Aabévé Vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau biedt klanten ook de mogelijkheid om een beoordeling uit te brengen over de dienstverlening en kwaliteit van de vertalingen. Wij maken daarvoor gebruik van Trustpilot. Onze klanten kunnen daar zelf aangeven hoe ze over ons denken en hoeveel sterren ze daarvoor over hebben.
Uit deze beoordelingen  blijkt, dat wij onze zaken prima op orde hebben. Klanten waarderen onze dienstverlening als “Uitstekend” en daar zijn we best trots op. We zijn er ook dagelijks mee bezig om onze klanten de beste service en de beste vertalingen te leveren.
U kiest voor Aabévé Vertaalbureau als u snelle levering, lage tarieven, optimale service, uitsluitend ervaren en professionele vertalers, tientallen jaren ervaring, kwaliteitsgarantie, hoge klantenwaardering en ISO-certificering belangrijk vindt.

Kwaliteitsgarantie

Wij verlenen kwaliteitsgarantie op al onze vertalingen. Omdat ook vertalers maar gewone mensen kan het ook bij ons wel eens voorkomen, dat er iets is misgegaan. Gelukkig komt dat maar zelden voor, maar in het geval dat zich dit zou voordoen, zorgen wij er altijd voor, dat het ontstane probleem wordt opgelost.
Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de vertaling te laten controleren door een tweede vertaler. De mogelijkheden hiervoor worden aangegeven op de offerte, die u van ons ontvangt.

Vertalen

Omdat klantenbeoordelingen ook voor Aabévé belangrijk zijn, zullen we deze mogelijkheid ook in de toekomst blijven gebruiken. We zijn blij dat we hiervoor hebben gekozen voor Trustpilot, omdat zij het beste uit het onderzoek komen. U kunt er daardoor van op aan, dat een beoordeling op Trustpilot echt is en niet is gemanipuleerd.
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u het contactformulier invullen, ons mailen of bellen via 0485-455279 of 900-333 03 03. Wij helpen u graag.

Wellicht ook interessant:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten